Szeretnél A Karácsonyfa Mellett Szeretteid Körében Furulyázni Míg a Többiek Énekelnek?

Most Megtanulhatod a 9 Legnépszerűbb Karácsonyi Dalt Furulyán!

A dalokat a legértehetőbb módon magyarázom el és mutatom be Neked hangról-hangra, így mindössze 30 perc alatt megtanulhatsz egy gyönyörű karácsonyi dalt vagy akár többet is!

 

Kukkants bele a videókba!

»» Kattints IDE az összes videó megrendeléséhez ««

Ezeket a dalokat tanítom meg Neked:
– Kis Karácsony, Nagy Karácsony
– Jingle Bells
– Pásztorok, pásztorok
– We wish you a merry christmas
– Fehér Karácsony
– Télapó itt van
– Kirje, kirje
– Rudolf the red nosed reindeer
– Hull a pelyhes fehér hó

Kiknek ajánlom igazán?

Szülőknek: tanuld meg és játszd el gyermekeidnek a TV és a CD lejátszó használata helyett. Meglátod, hogy sokkal meghittebbé teszi az ünnepet és a Szent Estét, ha az Édesanya, Édesapa, Nagymama, Nagypapa játszik szeretett gyermekeinek, unokáinak! 🙂

Óvónőknek: a legnépszerűbb óvónőnk mindig elbűvölt minket, gyerekeket kiscsoporttól-nagycsoportig a furulyázásával. Most itt van Neked is a nagy lehetőséged erre!

Tanároknak: Játssz együtt a csoportoddal, osztályoddal és varázsold igazán különlegessé a gyerekekkel való foglalkozást. Meglátod, a végén még az iskolába járást is megszeretik miattad!

Gyerekeknek: Szülői segítséggel könnyen és gyorsan el tudja játszani bármely gyerek 5 éves kortól az egyszerűbb karácsonyi leckéinket. Hihetetlen öröm és sikerélmény a gyermeknek és a szülőknek is, mikor a kis csemete vidáman fújja a legszebb Karácsonyi énekeket! Segítsd hozzá gyermekedet és önmagadat is ehhez a lelki boldogsághoz!

Na és persze minden furulya kedvelőnek! Nem hiányozhatnak a repertoárodból ezek a méltán híres és ünnepi dalok! Gyerünk tanuld meg őket, segítek! 🙂

Rendeld meg MOST a karácsonyi furulya videókat limitált ideig 4990 Ft helyett csak 2990 Ft-ért!

Ehhez kattints itt alul a “Buy Now” gombra. Az online fizetéshez Paypal vagy bankkártya szükséges, fizetés után azonnal látod a videókat. Ha elakadnál a Paypal-es fizetésben kattints ide segítségért.

Kérdésed esetén írj emailt: furulyaiskola.hu@gmail.com