Paypal fizetés

Két féle paypal fizetés van. 

Az egyik amikor már van paypal regisztrációd és van rajta egyenleged, vagy van bankkártyád csatolva hozzá. Ekkor jelentkezz be az email címeddel és jelszavaddal.

A másik lehetőség, amikor még nincsen regisztrációd, de a paypal rendszerét használod a bankkártyás vásárláshoz. Így a bankkártyás adataid biztonságban maradnak, azt senki nem látja.

Miután a gombra kattintottál át leszel irányítva a paypal oldalára, ahol ez a kép fogad minket:

Screenshot 2014-12-12 14.48.34

Itt a baloldalon látjuk a megrendelésünk összegzését és hogy mennyit kell fizetnünk.

A jobb oldalon meg a “Pay With My Paypal Account?” kérdés alatt a paypal e-mail címünket kell beírni és a jelszavunk, már amennyiben van paypal számlánk.

Ezután belép a “Log in” -el a paypal számlánkra, ahol jóváhagyhatjuk, hogy a paypal egyenlegből levonják a pénzt.

Ha viszont nincs paypal számlánk és bankkártyával fizetnénk, akkor klikkeljünk a “Create a Paypal account?” feliratra! Itt utána a saját adataidat + a kártyaszámot, lejárati időt és a kártya hátulján található 3 jegyű szám megadásával indíthatjuk el a Paypal fizetést.

A sikeres fizetés után egyből át leszel irányítva a megvásárolt videó leckék oldalra és már kezdheted is! 🙂
Fontos, ezt a linket mentsd le magadnak, hogy ha esetleg megszakítod a tanulást később folytatni tudd, vagy ha nem mented le, akkor előzményekben tudod visszakeresni.

Röviden a PayPal-ről

Nagyban meg tudja könnyíteni az internetes vásárlást, ha rendelkezünk PayPal fiókkal, hiszen ez az egyik legbiztonságosabb vásárlási mód, főleg, ha az ember online szeretne vásárolni. Nem kell hozzá más, mint egy e-mail cím, postacím, bank vagy hitelkártya és egy jelszó

Eezek a leglényegesebb tudnivalók:

 • Teljesen ingyenes a dolog, nincs semmilyen éves díj vagy ilyesmi!
 • Az egésznek a lényege, hogy nem kell minden oldalon begépelned a kártyád adatait, hanem egyszerűen ehhez a fiókhoz csatolod a kártyád és a paypal emeli le a kártyáról a pénzt, nem az idegen fél, akitől vásárolsz. Így az adataid és a pénzed is biztonságban lesz.
 • Nagyon sok oldal elfogadja a paypalos fizetési módot, így érdemes ezt választani, ha lehetőségünk van rá, a saját biztonságunk érdekében.
 • Ha PayPalon keresztül vásárolsz, visszakaphatod a pénzedet, ha a termék vagy szolgáltatás, amit vásároltál egy bizonyos időn belül nem érkezik meg!
 • Ha pénzt kapsz a PayPal számládra, akkor azt ingyen leutalhatod a bankszámládra.
 • Nem kell előre feltölteni a pénzt ahhoz, hogy vásárolni tudj vele, ők emelik le a kártyáról!

Miért a PayPal?

A PayPal a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere, amely Magyarországon is elérhető, mind vásárlóként, mind kereskedőként. Közel 140 millióan használnak világszerte, hiszen gyors, biztonságos és olcsó pénzküldési lehetőség.

 • egyszerű, mert egy bank vagy hitel  kártya segítségével Ön könnyedén fizethet, akárcsak egy boltban, ahol kártyával lehet fizetni;
 • gyors, mert néhány perc alatt csatlakozhat a rendszerhez (csak egyszer kell) és a fizetés másodpercek alatt megtörténik;
 • biztonságos, mert a bankkártya adatait a PayPal kezeli (így nem kerül illetéktelen kézbe);
 • népszerű, mert Magyarországon is több, mint 100.000 helyen lehet PayPal-lal fizetni;
 • olcsó, mert minden on-line fizetés után a tranzakciós költséget nem Ön, hanem a fogadó állja (hasonlóan mint más, hagyományos bankkártyás fizetés esetén), Ön mindig csak a termék pontos összegét fizeti
 • elterjedt, mert a világ legnagyobb on-line fizetési rendszere, melynek több mint 150 millió felhasználója van szerte a világon.

PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnia, de rendelkeznie kell egy bármely bank által kibocsájtott bank vagy hitelkártyával (VISA, MasterCard, Maestro, Visa Electron, American Express).

Hogyan működik a PayPal?

A PayPal fiókot úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos bankszámlát, csak ennek a számlának az azonosítója nem a szokásos 3 x 8 számjegy, hanem a létrehozáskor megadott e-mail cím (két azonos e-mail címmel rendelkező PayPal fiók nem fordulhat elő).

A pénzt akár 25 féle devizanemben kezelheti; mint: magyar forint, euro, amerikai dollár, angol font, svájci frank, lengyen zlotyi, japán jen, ausztrál dollár, kanadai dollár, cseh korona, dán korona, hong kongi dollár, új-zélandi dollár, norvég korona, singapuri dollár és svéd korona.

Mivel PayPal fiók nyitásakor annak egyenlege nulla, így fizetéskor a fedezetet a hozzá kapcsolódó bank vagy hitel bankkártya nyújta.

Biztonságos a PayPal?

Ez a pénzküldési forma nagyon biztonságos, mivel a PayPal – hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz – biztonságosan kezeli az információnkat. Az adataink erősen titkosított rendszerben (SSL, https) vannak kezelve, amelyből a kereskedő nem lát semmit. A vásárlást követően a tranzakció bekerül a számlatörténetbe, amely bármikor visszaellenőrizhető.