Furulya ABC Videók 1-100.

Így Tanulhatod Meg a Leghatékonyabban a Furulya ABC dalait!

Szuper hatékony módszer ● Tehetség nélkül is
● Óvónők, tanárok, gyerekek és anyukák kedvence

Nem kell "tehetségesnek" lenned

Oktatóanyagommal Te is megtanulhatsz furulyázni tökéletes zenei hallás és ritmusérzék nélkül is.

Napi 15 perc kezdésnek elég

Foglalkozz napi 15 percet a furulyáddal a videóim alapján és meglátod, hogy egyedi oktatási módszeremmel ügyesen fogsz fejlődni.

Sikerélmények, melyek feldobják a napodat

Éld át, ahogy rokonaid és barátaid elismerősen hallgatják játékodat. Építs közösséget, fejezd ki az érzéseidet és dobd fel saját magad és mások napját!

Megtanítom Neked a Furulya ABC
könyv 1-100 dalát oktatóvideókon

Lépésről-lépésre, egyszerű hangokkal és dalokkal kezdjük a tanulást, hogy megmaradjon a lelkesedésed és ne dobd ki ezt a remek könyvet 🙂

Nincsen felesleges maszlag, érthetetlen és zűrös kották vagy száraz elmélet. Pontosan elmagyarázom és ábrákon bemutatom: hogyan fogd a furulyát, hogyan fújd meg, melyik ujjadat hova tedd és hogyan mozgasd.

A megfelelő gyakorlással remek hobby-furulyássá válhatsz és a zeneiskolában büszkék lesznek rád 🙂

A leghatékonyabb úton tanítok meg Neked konkrét dalokat és a hozzá való fogásokat, fújásokat. Így kiváló hobby-furulyás lehetsz rövid időn belül!

Tanulj a saját tempódban, lassítsd le vagy nézd újra ahányszor csak szükséges.

Tanulj bármikor és bárhonnan, te osztod be az idődet. Nem kell sehova sem utaznod, otthonról tudsz tanulni amikor csak akarsz. Az oktatóvideókat bármikor lelassíthatod, újrajátszhatod, megállíthatod és folytathatod.

Rengeteg tanítványomnak sikerült már megtanulni furulyán a kedvenc dalait.
A legtöbb óvónő Magyarországon az én videóimból készül fel a vizsgákra főként a Furulya ABC könyv (Lőrincz László, Paragi Jenő) alapján.

Egyedi honlapja alapján választottam 6 éves kisfiamnak. Videófelvételeken keresztül mutatta be a hangszert és tanítási tematikáját. Személyisége és tanítási stílusa azonnal meggyőzött. Gyermekeimnek az első komoly, egyben meghatározó élménye a zenével kapcsolatban a furulya volt. ” – Fülöp édesanyja

Hálás vagyok, hogy a félénk kezdet ellenére önbizalmat adott és megajándékozott a zenélés örömével, amit 15 évig nélkülöztem! Bátorítanék mindenkit soha nem késő el/újrakezdeni, mert a zenélés öröme semmi mással nem összehasonlítható!” Zita

Petra az örömteli zenélés élményét adta gyerekeimnek és megalapozta, hogy az azóta zenei osztályba járó gyermekeim kiválóan teljesítsenek és más hangszeren is játszanak.
Az évek alatt mindannyian szívünkbe zártuk. – Bori édesanyja

Gyerekdalokon keresztül játékosan szerettette meg a hangszert és hihetetlen kreatív módon tanította meg a kottaolvasást. Kislányom, testvérét követve már 5 évesen furulyázni kezdett. Mindketten rajonganak Petráért. – Anna szülője

Gyönyörűen játszik, és mindig megtalálja a módját, hogy ráérezzek az adott ritmusra/darabra, még ha olykor ez nehezebb is.Úgy gondolom kihozza belőlem a legjobbat, amiért nagyon hálás vagyok” – Anikó

Hat hónap elteltével a kisebbik, akkor még mindig óvodás lányunkat az ez idő alatt megszerzett furulyatudása annyira magabiztossá tette, hogy nagyobb gyermekcsoport előtt is szívesen mutatta be, mit tud már eljátszani. Nagyobbik lányunk, miután egyre gyakorlottabb játékos lett, sokszor csak saját szórakozására furulyázgat itthon, és nem egyszer törekszik újabb és újabb dalok önálló megtanulására; házi koncerteket szervez testvérével, illetve 2 év „műkedvelő” furulyatanulás után az iskolában már a karácsonyi ünnepségen is szólót játszhatott. – Vera édesanyja

Ismerd meg a profi oktatóanyagomat, mely sok-sok furulyásnak tanította már meg a Furulya ABC híres dalait!

És ez nem minden!
További EXTRA BÓNUSZOKAT is kapsz tőlem a profi oktatóanyagod mellé 12.500 Ft helyett MOST AJÁNDÉKBA! Íme...

BÓNUSZ #1

3000 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

Furulya hangok fogástáblázat képekkel E-BOOK PDF (nyomtatható)

Mely hangot hogyan fogd? Nem kell többé keresned a hangokat! Mostantól mindig segítségedre lesz a profi táblázatom!

BÓNUSZ #2

3.500 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

Ritmus képlet kisokos E-BOOK PDF (nyomtatható)

Melyik ritmus mit jelent? Hogyan tudná ezt egy  gyermek is játszva, könnyen és egyszerűen megérteni és megtanulni? Meglátod majd, ahogy sorra kapja ének órán és a zeneiskolában a dicséreteket! 🙂

BÓNUSZ #3

1.500 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

Furulya start checklist
E-BOOK PDF (nyomtatható)

Hogyan kezdd el a napi 15 perc gyakorlást? Ezzel a rövid és frappáns útmutatóval gyermeked akár egyedül is neki tud látni a helyes gyakorlásnak!

BÓNUSZ #4

4.500 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

Ritmus gyakorlatok 1-2-3 extra hanganyaggal MP3+E-BOOK PDF (hang + nyomtatható)

A folyamatos fejlődésedet garantálja ez az anyagom, látod és hallod is egyszerre a gyakorlatokat és így fejlődik napról-napra a hallásod és a játékod.

Elköteleztem magamat az
élvezetes furulyaoktatás iránt.

Nézd meg, hogyan oktatok a videóleckéimben :

Tudom, hogy dalokat szeretnél furulyázni és nem zeneelméletet magolni.

Célom, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tanítsam meg Neked a kedvenc dalaidat furulyán! Nem kell semmiféle előképzettséggel rendelkezned vagy szuper-hallásúnak lenned, profi videóanyagomat úgy állítottam össze, hogy a még egy botfülű, 0 énekhanggal rendelkező ember is prímán meg tudjon tanulni furulyázni hobbi szinten!

Nézz bele a profi oktatóvideóimba:

Videó lejátszása

Képzeld el, hogy a közeljövőben mikor épp Te vagy gyermeked gyakorol, a többiek berontanak a szobába és megdöbbenten kérdezik, hogy:
"Tényleg ez a dal szólt az imént?" 🙂

Szuper hatékony módszer ● Tökéletes zenei hallás nélkül ● Kortól függetlenül

A teljes oktatóanyag értéke
175.000 Ft-nál is több. Miért?

Ez a hatalmas tudás (2 teljes félév tananyaga), melyet ezen az online tanfolyamomon megkapsz, magántanárhoz járva havonta kerülne átlagosan 14.000 Ft-ba. Ehhez még hozzájön a kotta ára, az utazás költsége és nem beszélve az idő, ami pénzben nem is mérhető.

Ez 1 év alatt:

Ez így összesen 175.000 Ft.

Sajnos nekem is hatalmas, milliós! költségeink vannak egy ilyen online tanfolyam elkészítésével (150+ óra munka a videófelvétellel a tökéletes minőségért, stúdió bérlés,  full HD kamerák bérlése, profi mikrofonok beszerzése, a videóvágók díja, a designer díja, online platform fejlesztés, fizetési és CRM rendszer integrálás, de mivel eltökélt célom továbbra is, hogy minél több embert tudjak megtanítani furulyázni, ezért gondolva azokra, akiknek az anyagi keretei szűkösek, így a tanfolyamot még csak 30.000 Ft-ra sem áraztam be, pedig a reális értéke az ugye 175.000 Ft-nál is több.

Csak a bónusz ajándékaim értéke 12.500 Ft.

A célom az, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen ez a vadonatúj, sehol máshol nem található remek lehetőség a gyors és élménydús furulya tanulásra, ezért az online tanfolyamom ára mindenki számára megfizethető. Tekerj lejjebb! »

Rendeld meg most és kezdj bele a furulya tanulásba még ma!

Válaszd ki, hogy a teljeset vagy csak egy részét kéred

Oktatóanyagommal Te is megtanulhatsz furulyázni tökéletes zenei hallás és ritmusérzék nélkül.

Fizetés után azonnal küldöm Neked a hozzáférést

E-mailben megy a jelszó, és az online felületen tudsz belépni, ott várnak rád a videók!

Vedd a kezedbe a furulyát és már fújhatod is

Lerakod magad elé a laptopot/okostelefont, leülsz a földre, kezedbe veszed a furulyát és hajrá!

Furulya ABC könyv
kottái 1-100

(Azonnali online hozzáférés fizetés után)

Ha csak egy részét szeretnéd
megrendelni a videóknak

Furulya ABC
kottái 1-46

(Azonnali online hozzáférés fizetés után)

Furulya ABC
kottái 47-73

(Azonnali online hozzáférés fizetés után)

Furulya ABC
kottái 74-100

(Azonnali online hozzáférés fizetés után)

30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok - mert annyira bízom az anyagomban és hogy megkönnyítsem a döntésedet!

Annyira hiszek profi furulyaoktató anyagom sikerében és abban, hogy bárkinek meg tudom tanítani a furulyázást hobbi szinten, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekem egy emailt és én kérdés nélkül visszaadom neked a teljes vételárat.

Biztos vagyok benne, hogy olyan tematika mentén haladunk és olyan jól felépített, könnyen érthető az anyag, hogy 100%-ig meg leszel vele elégedve! 🙂

Gyakori félreértések, amik visszatarthatnak attól, hogy megtanulj furulyázni

Ügyetlenek az ujjaid? Görcsösek és nehezen mozognak?

Pár laza és könnyed gyakorlattal, melyeket a videókon mutatok be, hamar hozzászoknak az ujjaid a hangok lefogásához.
Akkor is, ha már 50 felett vagy!

Botfüled van és hamisan énekelsz? Nem probléma!

Nem szükséges tökéletes zenei hallás, jó fül, sem tehetség, hogy megtanulj furulyázni alap szinten. Sok korábban zeneileg tehetségtelen és a zeneiskolában “ügyetlennek nevezett” tanítványom ért el sikereket pusztán az élményorientált oktatásnak köszönhetően!

A dalok lejátszása érdekel és nem a szolfézs? Jó helyen vagy! 🙂

A legrövidebb és lehető leggyorsabb módon tanítlak meg furulyázni, hogy sok érthetetlen és számodra szükségtelen szolfézs elmélettel ne bajlódjunk. Mindig a konkrét dalt és hozzá való fogásokat, ritmusokat mutatom meg.

Stresszes az életed? Nincsen pénzed magántanárra?

Az eddigi több, mint 50 magántanítványom állítja (2010 óta oktatok), hogy napi pusztán 15 perc gyakorlással sikeresen fejlődött.
Nem kell évekig magántanárhoz járnod és több százezer Ft-ot elköltened oktatásra, ha a kereteid szűkösek! A kezdő online kurzusunk segítségével magántanár nélkül tanulsz meg furulyázni egyszerűen és könnyedén!

Akkor kellett volna elkezdened furulyázni tanulni, amikor először vágytál rá.
A második legjobb lehetőség most van.

Vágj bele most 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!